Donderdag 31 mei – “Back to home”

Vandaag een droevige dag, want we moeten alles inpakken om terug te keren naar huis. Op tijd naar de luchthaven om in te checken.

Het was mooi, maar hier komt jammer genoeg ook een einde aan. We hebben alweer een stukje Amerika ontdekt, het was misschien niet zo avontuurlijk als de voorgaande reizen. Florida is absoluut niet een schoolvoorbeeld van Amerika, want samen met New York en Las Vegas zijn dit 3 buitenbeentjes. “New York” voelt heel Europees aan, “Las Vegas” is een staal van absurdisme (maar moet je toch eens gezien hebben) en “Florida” is een echte vakantie staat, waar ook rustige plekjes zijn en romantische stranden, maar ook pretparken bij de vleet. “Disney World” is natuurlijk de topattractie, samen met “SeaWorld” en “Universal Studios”.

Mogen we iedereen nogmaals bedanken voor de toffe reacties en hopelijk kunnen we jullie volgend jaar terug mee laten genieten van onze volgende reis.

Voor de mensen die dagelijks hebben gevolgd zijn er nu 5 nieuwe verslagen bijgekomen, omwille van de internetverbinding die niet beschikbaar was of waarvan de prijs iets te hoog was. Dus nog 4 verslagen te gaan.

Bedankt en tot later.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

ja aan alles komt een einde hé!maar nu kunnen jullie tussen de bedrijven door terug beginnen uitstippelen aan de volgende reis,
maar daarvoor zullen we jullie hopelijk nog wel eens een keer zien zeker? tante nintje xxx
welkom terug thuis!!!!

Anoniem zei

Gooey Ducks grow to about two pounds in four or five years.
[url=http://www.gooey-duck.com/]geoduck[/url]