Zondag 27 mei – “SeaWorld”

Vandaag vroeg op, want we moeten nog wel een eindje rijden van “Vero Beach” naar “Orlando”. We hadden graag aan de poorten van SeaWorld gestaan als het open ging en dat hebben we dan ook gehaald. Het massa volk viel heel goed mee en de drukte in het park bleef gelukkig nog even uit, maar ’s middags was het anders.

Als eerste “Journey to Atlantis”, aan deze attractie hebben we geweldige herinneringen uit 2004, samen met mijn ouders en een tante, hé TA. Hier zijn we toen tien keer natter uit de attractie gekomen dan nu. Toen waren nat tot op ons ondergoed.

Na “Journey to Atlantis” zijn we gaan droogzwieren in de Rollercoaster “Kraken” waar we wel ettelijke malen overkop zijn gegaan. Omdat we na de eerste rit nog niet droog waren, zijn we maar een tweede maal gegaan. Dan was het tijd voor de hoofdattractie van de dag, de show “Believe”. Deze werd uitgevoerd door Orka’s, ook “Shamu’s” of “Killer Whales”genoemd.

Deze nieuwe show was adembenemend, zoals de voorgaande. Ditmaal was er ook een Baby Shamu in de show, wat extra mooie momenten gaf. Deze show hebben we later op de dag nog eens opnieuw gaan bekijken, want we kregen er niet genoeg van.

Na de show nog enkele andere natuurwonderen gaan bekijken, zoals de manatees, de witte walvis “Belugas”, haaien, walrussen en nog veel meer.
Een andere nieuwe Show was “Horizons” waar de dolfijnen en vogels de sterren waren. Samen met de Shamu’s, twee shows die we niet mochten missen.

De warmte begon parten te spelen, dus tijd voor een afkoeling in het zwembad van het Walt Disney World Resort “Pop Century”. Ondertussen was het al avond geworden, dus tijd om onze dag af te sluiten in “Downtown Disney”. Dit domein bevat bioscoopzalen, restaurants, winkels, uitgaansgelegenheden. Deze zaken zijn allemaal om ter grootst en om ter mooist.
Moe, maar voldaan hebben we ons bed teruggevonden.
Morgen is het “Memorial Day”.

1 opmerking:

TA zei

leuk zene, wacht maar ...mijn wraak zal zoet zijn!!!!TA